Tele-online.pl - Darmowa telewizja przez internet Wyszukiwarka mp3 i filmów Od lat dostarczmy informacji ze świata mediów U nas znajdziesz najfajniejsze telewizje, gry, muzykę i kamery online. Wyszukaj także piosenkę i pobierz ją na swój komputer
Tytuł: Re: Ciacho - oglądaj online przez internet zwiastuny
Napisane: 19 sty 2010, o 22:25
Dzisiaj poszedłem do kina na film "Ciacho". Po ogladnieciu filmu (żona chciała chyba ze 3 razy wychodzic) postanowiłem skomentowac ten film. Powiem szczerze, że takaiej totalnej porażki w zyciu nie widzialem. Beznadzieja beznadzieja i jeszcze raz beznadzieja
Napisane: 19 sty 2010, o 22:28
Masakra! przereklamowane gniot! Dziwi mnie że tacy aktorzy jak Karolak, Kot, Małaszyński i inni wystepuja w takaiej totalnej porażce. Film nie jest ani smieszny ani interesujacy. Po prostu dramat!!!!
Napisane: 3 kwi 2010, o 17:51
rzeszowiak napisał(a):Dzisiaj poszedłem do kina na film "Ciacho". Po ogladnieciu filmu (żona chciała chyba ze 3 razy wychodzic) postanowiłem skomentowac ten film. Powiem szczerze, że takaiej totalnej porażki w zyciu nie widzialem. Beznadzieja beznadzieja i jeszcze raz beznadzieja
żal mi cie facet i twojej zony bo sie na filmach nie znacie wy sztywniaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Możesz rozpoczynać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników