Tele-online.pl - Darmowa telewizja przez internet Wyszukiwarka mp3 i filmów Od lat dostarczmy informacji ze świata mediów U nas znajdziesz najfajniejsze telewizje, gry, muzykę i kamery online. Wyszukaj także piosenkę i pobierz ją na swój komputer
Mam telefon samsung d900i i chciałem go zmienić bo potrzebuje nawigacji, myslałem o nawigacji samochodowej ale po co wydawać 300zł na nawigacje do samnochodu skoro moge sprzedać swojego samsunga i dołożyć te 300 i mieć nawigacje w telefonie komórkowym..
I tu mam pare pytań: Czy za nawigacje w telefonach komórkowych się płaci?? Czy da się podłączyć jakiś nadajnik GPS do telefonu SDamsung D900i
Z tego co pamiętam to kiedyś ktoś mi proponował taki nadajnik za 100zł i mówił że działa z każdym telefonem komórkowym, tylko nie wiem czy to miało znaczyć że ma taki nadajnik który pasuje do każdego telefonu, czy też ma jeden nadajnik który łączy się z każdym telefonem za pomocą bluetooth.
_________________ Jestem fanem serialu Świat według Kiepskich , i samego tam Waldemara.... nie prosic o autografy...Ostatnio przesunięty w górę 10 lut 2010, o 20:18 przez: Anonymous.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Możesz rozpoczynać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników